HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

Let's get started

2011.08.12. 20:50 lady with an attitude

Vehetjük úgy is, hogy ez egy kísérleti bejegyzés, első próba, ismerkedés a formátummal, és persze némi bemutatkozás - legfeljebb kitörlöm, ha nagyon hasztalan lesz.

Divatblog elindítása már régóta piszkálta a fantáziámat, és mikor máskor kezdenék neki, mint egy rettentően fárasztó és fordulatokkal teli munkahét legeslegvégén (amibe még egy fantasztikus Prince koncert is belevegyült), amikor mindennek élrzem magam, csak frissnek nem, de az a bizonyos bogár nem írt nyugodni a fülemben.

Ezért vagyok most itt, regisztráltam, belevágok, arról fogok írni, ami a legjobban érdekel, és amivel a legtöbbet foglalkozom: divat minden aspektusból és minden értelemben. Bemutatkozást szűkre veszem, most legyen elég annyi, hogy a szakmában dolgozom, méghozzá itthon, ahol sokkal egyszerűbb lenne antifashion vagy fashion terror blogot indítani, mint divatblogot, de a kreatív emberekre jellemző, hogy szeretik a kihívásokat.

Tartalom a hangulatomtól és ihletemtől függően fog alakulni és bővülni, minden, ami divat, és ami eszembe jut róla, és jelzem, hogy a TI véleményetek is érdekel majd az általam feldobott témákról, ne kíméljetek. Remélem, hogy ez egy izgalmas új korszak kezdete itt és most, ezen az álmos és langyos nyári péntek estén.

Szólj hozzá!

Címkék: random bemutatkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr43149734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása