HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

New York, New York...

2011.09.10. 13:54 lady with an attitude

Elkezdődött a New York-i divathét. Csak pontosításképpen: a 2012 tavasz/nyári szezon divatját hivatott bemutatni, és ready to wear, tehát ez a viselhető kategóriája a high fashion-nek. Nem fogok minden kollekcióról postolni, de amiben valami újat vnagy érdekeset látok, arról mindneképpen, hiszen ezekben a kollekciókban rejtőznek azok az ötletek, megoldások, újítások, amiket jövőre azokban a boltokban is megtalálunk majd, melyekben vásárolunk, hiszen innen indul ki a konfekciódivat.

Az első kollekció, amire idén felkaptam a fejem, az általam egyébként is kedvelt Jason Wu-é volt, mert egészen kellemes palettát állított össze erre a szezonra.

Nem az egész kollekciót uralták egyébként ezek a fagylaltszínek, de mindenképpen emiatt lesz emlékezetes. Ami számomra leginkább érdekes, hogy az estélyi- és koktélruháknál (nem pedig az utcai öltözeteknél) használta ezeket a merész árnyalatokat, én biztosan elismerően tekintenék arra a színésznőre, aki ezeknek a csodás daraboknak valamelyikében lejtene végig a vörös szőnyegen.

Különösen izgalmasnak találom a lime színű ruhát, és nagyon nem bánnám, ha a következő nyári szezon konfekciódivatjában viszontlátnánk ezeket az árnyalatokat.

2 komment

Címkék: new york jason wu 2012 spring summer

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr643215873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MoniMe 2011.09.10. 16:29:35

A fagyi színű ruháknak drukkolok, hogy édesen beolvadjanak a jövő nyár divatjába, és tetten érhetőek legyenek egy-egy tölcsér vagy kehelylábon sikló gyönyörű nő csábító suhanásában, legyen az a mellettem levő kikötői sétányon, vagy akár a budai várban. Pussz!

lady with an attitude 2011.09.10. 16:53:34

Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :)
süti beállítások módosítása