HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

Jönnek a nagyok

2011.09.12. 16:53 lady with an attitude

Mármint a New York-i divathéten. Most indul csak be igazán az esemény, ahogy a legnagyobb nevek, a világmárkák végigvonultatják legfrissebb kollekcióikat New York kifutóin. A legutóbbi bemutatók között volt egy vérbeli New York-i, Donnan Karan DKNY kollekciójának bemutatója, a modellek stílszerűen sárga taxikkal érkeztek, és egy langyos, városi délután hangulatát hozták magukkal. A kollekcióban nekem leginkább a látványos nagy kalapok (még több kalapot az utcai divatba!), a vidám, fiatalos színek, a platformos szandálok és a lenge nyári ruhák tetszettek. Könnyed, kényelmes és abszolút hordható.

A teljes kollekció itt tekinthető meg.

Szólj hozzá!

Címkék: new york donna karan divathét dkny 2012 spring summer

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr823221110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása