HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

Álmaim táskái

2011.09.10. 18:10 lady with an attitude

Mint minden divatőrült, természetesen én is táskamániás vagyok, és méginkább az lennék, ha megengedhetném magamnak azokat a kis csodákat is, amiket összegyűjtöttem ehhez a  bejegyzéshez. Nekem sosem az volt a lényeg, hogy kicsi vagy nagy, közepes vagy mini, válltáska vagy átvetős, kézitáska, övtáska vagy clutch, funkció is a legritkább esetben szokott szempont lenni, egy ötletes, vidám vagy stílusos táskába viszont egy szempillantás alatt bele tudok szerelmesedni. Az utóbbi évek kollekcióiból az alábbi pár darabra szűkítettem le táska-álomkívánságlistámat, amire a divatmikulás igazán vethetne pár pillantást.

1. Mindent onnan érdemes beszerezni, ahol a legjobbat gyártják, a baguette legyen francia, a tészta olasz, a napszemüveg Ray Ban, a cipő Louboutin, a táska pedig Louis Vuitton. Ezért is szerepel a listám első helyén ez a műalkotás a 2010-es ősz/téli LV kollekcióból, vagyis mindjárt kettő, mert képtelen voltam választani. Igen, az ott csipke. Bőrből. Az LV mintázattal és monogrammal. Egy éltere kelt álom. Hiszem, hogy ennél tökéletesebb táskát nem alkottak az elmúlt években, nem csak gyönyörű és elképesztően elegáns, de teljesen hordható, és maximálisan nőies darab, és rajta van minden, aminek egy klasszikus Louis Vuitton táskán ott kell lennie.

folytatás a tovább mögött

2) Ez már egy extravagánsabb darab, de minden további nélkül elindulnék vele az éjszakába: a Chanel jégkocka-táskája a 2010-es ősz/téli kollekcióból (jó évjárat). Hihetetlenül ötletes és lélegzetelállítóan szép, és az apró részleteiben is izgalmas: kövekkel kirakott CC logó, és szőrös lánc, igazi jégkirálynős designer darab, amit biztosan nem minden második nő válllana be.

3) Bár még mindig nem siekrült megértenem a halálfej motívum múlhatatlan jelenlétét a divatban, egy tervező van, akinek mindig megbocsátottam: Alexander McQueen. És bár az én stílusomtól némileg idegen a darkos vonal, a boxeres/halálfejes McQueen clutchra gondolkodás nélkül rávetném magam, ha lenne rá alkalmam. Mondjuk egy dögös pirosban, egyszerűen tökély.

 

4) A Dolce & Gabbana 2011 ősz/téli kollekcióját úgy, ahogy van, imádom a tündéri csillag, kotta és zongoramotívumokkal, és abból is kiemelkedik ez a zongorabillentyűs táska. Fiatalos, vicces és dögös, az a fajta kiegészítő, ami öltöztet.

 

+1) Csak így ráadásként, mert ez a helyes Chanel China Doll táska nem is táska első ránézésre, hanem egy kis szobor vagy ékszeresdoboz, pedig valóban táskaként funkcionál. Egyszerűen imádnivaló.

 

Nem maradt más hátra, ha van kedvetek, osszátok meg velem, nektek melyek az álomtáskáitok? Klasszikus vagy extravagáns, esetleg sportos? Képek is jöhetnek!

Szólj hozzá!

Címkék: táska chanel louis vuitton alexander mcqueen dolce & gabbana

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr713216446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása