HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

Carolina Herrera madárkái

2011.09.15. 17:27 lady with an attitude

Gyönyörű kollekciót állított össze az elegancia nagymestere, Carolina Herrera. Egy klasszikusan szép és elegáns kollekció is lehet annyira friss, és részleteiben izgalmas, hogy leesik az állam tőle, pedig semmi merészet vagy világmegváltót nem csinált, egyszerűen csak stílusos, és a legapróbb részletekig tökéletesen harmonikus.

Először is a madarak. Tündéri ez a sárga-zöld madaras minta, és egyáltalán nem lennék meglepve, ha egy "hasonmását" fél éven belül viszontlátnám a Zara 1-2 selyem - és muszlinblúzán.

Elkészítették a klasszikus fehér-piros-fekete (szürke) színösszeállításban is a madaras mintát, így nekem talán még jobban is tetszik, erre a szerelésre pedig at teszi fel a koronát, hogy a sál mintázata -más anyagon- megegyezik a ruháéval.

És ot vannak az estélyik. Díjszezonban jelölésre esélyes színésznők remélem, már jelezték az ügynöküknek, hogy Carolina Herrerát meg kell látogatni, mert álomszép estélyiket vonultatott fel ezen a kifutón. Ez az ezüstszürke darab maga a tökély a különleges hátmegoldással:

Akinek pedig jól áll a sárga szín, ez az estélyi lehet tökéletes választás. Lehet még földig érő estélyi témakörben újat mutatni bőven, ez a kollekció bebizonyította.

Tulajdonképpen az összes összeállítást kicsemegézhetném, mert mindegyikben van valami egészen különleges, érdemes a teljes kollekciót megnézni itt.

Szólj hozzá!

Címkék: new york divathét carolina herrera 2012 spring summer

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr503229917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása