HTML

Fashion is where you find it

Divatról egy divatrajongótól

Friss topikok

  • lady with an attitude: Most olvasom, hogy Makány Márta. Most mondjam, hogy nem lepődtem meg? :/ (2011.09.15. 18:29) Epic fail
  • lady with an attitude: Én is csak divatblogokon találkoztam még vele, remélem, a Glamour azért hirdeti. Tényleg nagyon jó... (2011.09.11. 12:45) Express yourself don't repress yourself!
  • lady with an attitude: Zseniális megfogalmazás, és mennyire egyetértek! :) (2011.09.10. 16:53) New York, New York...

That was quite a show

2011.09.15. 16:48 lady with an attitude

Betsey Johnson mindig azok közé a tervezők közé tartozott, akiknek a kollekcióit türelmetlenül várom, és izgatottan kattintok, amikor meglátom a nevüket a frissen feltöltött kollekciók listáján. Teljesen őrült ez a nő, meg is osztja a divatrajongókat, szerintem is vannak túlkapásai, és sokszor nem a legügyesebben lavírozik a merészséget és közönségeséget elválasztó mezsgyén, de tény, hogy soha nem unalmas. Ha vidám és nosztalgikus koktélruha kell, akár csak egy képzeletbeli alkalmomra is, biztosan tőle válogatnék, mert ez a stílus a kisujjában van. (Az ugye megvan, hogy rendszerint ő tervezi a Glee versenyepizódjaihoz a fellépőruhákat?)

Mostani kollekciójában a fehérneműk kiemelt szerepet kapnak, és nem csak inspirációként. A koktélruhából kilógó párducmintás push-up melltartó számomra még mindig nem nyert létjgosultságot a kifutón, és most egy-két mintázatára is furcsán néztem, de egy biztos, hogy most a szexuálisan kiteljesedett, magabiztos, szexi nőket akarta felöltöztetni. Nincs is ezzel gond, persze ez pont az a terület, ahol az  bizonyos határvonal a merész és közönséges között el tud halványulni, de ezt inkább döntse el mindneki maga, melyik oldalon tartózkodik többet ez a kollekció. Képekkel, tovább után folytatom.

Ami a mostani felhozatalból engem leginkább megfogott, azok a kiegészítők. Ez a nyaklánc? Fantasztikus. A villám alakú fülbevaló is nagyon dögös, a frizurákat pedig egytől egyig imádom.

Kalapok és kesztyűk, valamint a sok csipke-betét szépek és izgalmasak, ez a kollekció nekem inkább a részletek miatt marad emlékezetes.

A teljes kollekció megtekinthető itt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: new york divathét betsey johnson 2012 spring summer

A bejegyzés trackback címe:

https://fashioniswhereyoufindit.blog.hu/api/trackback/id/tr443229811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása